Lavašs ir plāns, mīksts, neputojošs maizeņu veids, kas bieži tiek izmantots ēdienu pagatavošanā. Tas ir populārs Austrumeiropā un Tuvajos Austrumos, un tas var kalpot kā pamats dažādiem ēdieniem, piemēram, ievietojot tajā gaļas, dārzeņu un siera, lai pagatavotu burritus vai ievijotu tos kā burkānus vai kūpinātus ēdienus. Lavašs ir elastīgs un piedāvā daudzveidīgas iespējas, kā radīt garšīgus un radošus ēdienus.
Šodien tev pastāstīšu, kā ātri pagatavot neticami garšīgu picu, izmantojot lavašu. Šī recepte būs īsts glābiņš, kad negribas ķēpāties ar mīklu, bet kārojas izbaudīt gardas picas garšu.
Šā ēdiena pagatavošana aizņems vien 10 minūtes. Turklāt tā ir tik vienkārša, ka to uztaisīt var pat bērns.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Sastāvdaļas:
200 grami lavaša;
3 ēdamkarotes krējuma;
150 grami siera;
3 ēdamkarotes kečupa;
50 grami auksti kūpinātas desas;
1 tomāts;
1 sīpols.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Pēc tam, kad līgavainis aizbēga no kāzām, es nolēmu precēties ar pirmo, kuru satikšu
- Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, jo gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes – īpašie pelmeņi pannā
- Tās pašas sulīgās kotletes, kas garšo “kā bērnībā”: mana krustmāte dalījās ar savu ģimenes recepti
- Esmu precējies ar savu sievu jau daudzus gadus, un viss šķiet lieliski, bet ir viens “bet”
- Parasts lēts sūklis, bet tik daudz priekšrocību- ieliku ledusskapī un uzreiz efekts; stāsta pieredzējusi japāņu mājsaimniece
- Rīgas lielveikala kasiere atklāja, kurus 12 produktus pati nepērk un arī neiesaki citiem