Lavašs ir plāns, mīksts, neputojošs maizeņu veids, kas bieži tiek izmantots ēdienu pagatavošanā. Tas ir populārs Austrumeiropā un Tuvajos Austrumos, un tas var kalpot kā pamats dažādiem ēdieniem, piemēram, ievietojot tajā gaļas, dārzeņu un siera, lai pagatavotu burritus vai ievijotu tos kā burkānus vai kūpinātus ēdienus. Lavašs ir elastīgs un piedāvā daudzveidīgas iespējas, kā radīt garšīgus un radošus ēdienus.
Šodien tev pastāstīšu, kā ātri pagatavot neticami garšīgu picu, izmantojot lavašu. Šī recepte būs īsts glābiņš, kad negribas ķēpāties ar mīklu, bet kārojas izbaudīt gardas picas garšu.
Šā ēdiena pagatavošana aizņems vien 10 minūtes. Turklāt tā ir tik vienkārša, ka to uztaisīt var pat bērns.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Sastāvdaļas:
200 grami lavaša;
3 ēdamkarotes krējuma;
150 grami siera;
3 ēdamkarotes kečupa;
50 grami auksti kūpinātas desas;
1 tomāts;
1 sīpols.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Komponists Raimonds Pauls svin dzimšanas dienu un intervijā atklāj ko patiesībā domā par dzīvi pēc 60by Laura Blūma
- Ja jūs gribiet būt apalīte…. Latvijā iemīļotais profesors Anatolijs Danilāns sniedz atbildi uz jautājumu, kas uztrauc daudzas sievietes (video)by Laura Blūma
- Gardie salāti ar vistas sirsniņām, korejiešu burkāniem un gurķiemby Anete Vītola